Izrada sajta
  [ veb dizajn ]

Planirate izradu novog ili redizajn / optimizaciju postojećeg veb sajta?

Zašto je danas važno da imate svoj veb sajt

U današnje vreme gotovo je nezamislivo da vodite poslovanje a da nemate veb sajt. Izrada sajta i upravljanje njime više nije samo puki hir kojim želite nekom da pokažete da pratite savremene trendove. Veb sajt je mesto koje najpre treba da vaše poslovanje predstavi drugima. To je vaš izlog i pre svega internet prostor koji teba da vašim klijentima omogući da lako dođu do vas, uspostavi kanale komunikacije, prati potrebe i želje postojećih i potencijalnih kupaca…

Osim toga, u slučaju da zaista želite da unapredite vaše poslovanje neophodno je da vršite redovnu analitiku i vidite kako se stvari odvijaju. Veb sajt je upravo alat koji vam ovo omogućava na više nivoa i treba to maksimalno iskoristiti.

Naš dizajn i izrada sajtova je uvek po aktuelnim standardima, uz prilagodljivost svim savremenim uređajima (računari, tableti, telefoni…) i nezaobilaznu SEO optimizaciju.

Šta mi možemo da uradimo za vas

Mi vam nudimo potpuna rešenja za vaš posao kroz izradu novog ili redizajn postojećeg veb sajta, upravljanje sajtom, reklamiranje vašeg sajta na internetu kroz organsku i plaćenu promociju, kao i nezaobilaznu SEO optimizaciju vašeg sajta.

U skladu sa potrebama i željama, ono što mi možemo da uradimo za vas je:

  • Izrada statičnih HTML/CSS sajtova. Najbolja su opcija za male sajtove kao što je portfolio ili brošura sajt. Ovi sajtovi nemaju mogućnost dinamičkog dodavanja sadržaja i uglavnom se ne menjaju nakon postavljanja na internet.
  • Izrada dinamičkih CMS sajtova. CMS je skraćenica za Content Management System (Sistem za upravljanje sadržajem) i uglavnom se odnosi na sajtove bazirane na WordPress, Joomla, Magento ili sličnim platformama. Kod ovih sajtova ste u mogućnosti da sami dodajete sadržaje nakon izrade i postavljanja sajta na internet. Ovde je uobičajena izrada sajta po unapred predefinisanoj temi ili, sa druge strane, izrada sasvim jedinstvenog rešenja po narudžbini. Ova je opcija dobra za biznis sajtove, sajtove udruženja i projekata, blogove, informativne sajtove itd.).
  • Izrada internet prodavnice. Ovo je opcija ukoliko želite da vodite internet prodavnicu sa mogućnošću onlajn kupovine. Baziraju se na setu dodataka koji omogućuju lako upravljanje sadržajem i internet prodajom. Internet prodavnice zahtevaju finija podešavanja i precizna postavljanja svih parametara, pa je potrebno i više vremena za njihovu izradu.
  • Izrada kompleksnih veb platformi. Ovo su sajtovi sa specifičnim mogućnostima i naprednim opcijama kao što su kompleksne kontakt forme, interaktivne mape, čet sobe, forumi, onlajn obuke i slično. Čest su izbor kod projekata udruženja i internet učionica. Uglavnom se rade u CMS dinamičkom okruženju i u slučaju komplikovanih zahteva potrebno je više vremena za njihovu izradu i testiranje.
  • SEO optimizacija. SEO je skraćenica za Search Engine Optimization i u slobodnom prevodu znači optimizacija za pretraživače. Vrlo je važna stvar ukoliko želite da vas korisnici ili klijenti lakše pronađu na internetu. Ovo je u suštini i primarna svrha svakog ozbiljnijeg veb sajta koji očekuje promet (eng. traffic) korisnika i potencijalnih klijenata.
  • Optimizacija za mobilne uređaje. Danas je veoma važno optimizovati sajtove za desktop i laptop računare, tablete i telefone, što je standard pri svakoj našoj izradi sajta.
  • Ažuriranje i upravljanje sajtom. Bez obzira da li smo mi izradili sajt ili neko drugi, mi možemo da vam pomognemo oko njegovog ažuriranja.

Cena izrade sajta

U zavisnosti od svega gore pomenutog cena izrade sajta može da varira od stotinak do više hiljada eura. Da li je u pitanju jedna strana brošura sajta, ili je u pitanju internet prodavnica sa hiljadama artikala? Da li želite sajt koji nećete menjati duži vremenski preiod ili želite sajt koji ćete redovno ažurirati novim sadržajem? Da li želite prost sajt ili sajt sa dodatnim opcijama (dinamički formulari, interaktivne mape, napredne pretrage…)?

Zbog svih ovih elemenata važno je definisati zahteve i mogućnosti.

Procedura oko započinjanja saradnje na izradi sajta

Prvi korak u proceduri izrade sajta je da nam se javite sa detaljnim upitom. To činite tako što nam pošaljete popunjeni OSNOVNI FORMULAR koji se nalazi ispod ovog teksta.

Ukoliko želite da popunite upit van našeg sajta, kada smatrate da imate više vremena, možete naručiti  dokument na ovom linku, a zatim nam ga popunjenog pošaljete elektronskom poštom na adresu info@digiprom.rs.

Nakon što primimo vaš upit, mi pripremamo našu ponudu sa detaljnom specifikacijom i okvirnom cenom izrade sajta.

Kada vam pošaljemo ponudu, vi ćete je moći pogledati i odlučiti da li želite da sa nama otpočnete saradnju ili ne.

Ukoliko odlučite da započnemo saradnju na izradi vašeg novog sajta ili redizajnu starog, naredni korak je otvaranje kanala interne komunikacije kako biste mogli da pratite čitav proces, dok ne budete 100% zadovoljni.

Pošaljite nam upit

Ovde vam nudimo mogućnost da nam pošaljete elektronski upit, a mi ćemo vam POTPUNO BESPLATNO poslati specifikaciju izrade sajta sa cenama, bez ikakve kasnije obaveze sa vaše strane.

Potrebno je da što preciznije odgovorite na pitanja, kako bismo mogli da definišemo što precizniju cenu izrade sajta.

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, možete pokušati da je obrazložite u polju za dodatni komentar, na kraju formulara.

Sva polja obeležena zvezdicom (*) su obavezna.

Podaci o veb sajtu


Lični podaci
Ukoliko vam je potreban savet javite nam se za BESPLATNE konsultacije.